Dr. Baranyai László, fénykép

Dr. Baranyai László

 

Online közösségi káosz

máj 4, 19:24, |

 

Az utóbbi időben ritkuló bejegyzések rávilágítottak, hogy az internet nyújtotta szociális hálózatok könnyen szétaprózzák az embert. Az általános és szakmai közösségek sokszínűsége mellett nehéz fenntartani több blogot is. Arra az elhatározásra jutottam, hogy ez a blog lesz az elsődleges fórum, ahol megosztom az aktuális eseményeket.

Tagságok

Talán minden közösségi médiafogyasztó életében eljön a pillanat, amikor dönteni kell, mit hol és hányszor akar megosztani. Jó esetben az egyes fórumok egymásba is csatornázhatóak. Jelenlegi online aktivitásom:

A felsorolásban nem szerepelnek az alkalmanként meglátogatott fejlesztői közösségek (pl. BDN, Weblabor) és a levelező listák.

Elértem azt a kritikus tömeget a közösségi média fogyasztásában, amikor több időt tölthetek az élmények megosztásával és ennek szervezésével, mint magával az élménnyel. Ezúton is elnézést kérek azoktól az ismerősöktől, akiknek a felkérő elektronikus levelére nem reagáltam, illetve nem csatlakoztam a következő hálózathoz. Kárpótlásul íme a legutóbbi fényképem a Corvinus Díszkert kiállításról:

Composition in pot by László Baranyai (lbaranyai)) on 500px.com
Composition in pot by László Baranyai

 

comments powered by Disqus