Dr. Baranyai László, fénykép

Dr. Baranyai László

 

Educatio 2014 oktatási szakkiállítás

jan 20, 19:17, |

 

Az Educatio kiállítások rendszeres résztvevője a Budapesti Corvinus Egyetem. Idén a Papp László Budapest Sportaréna területére tértünk vissza. Az Egyetem az F504 standon várta az érdeklődőket, pont az északi bejárat mellett. Pár fényképpel (Casio EX-Z16) megörökítettem a harmadik napot és előkészületeit.

Fényképek

A Corvinus családias légkörét és nyitottságát jól tükrözte a stand kiépítése. Körben minden kar képviseltette magát, északi oldalon a humán, déli oldalon az agrár karok.

Educatio 2014 - Stand előkészítése
Educatio 2014 - Stand előkészítése

Az Élelmiszertudományi Kar sokféle látnivalóval szolgált. Petri csészékben látványos tenyészeteket növesztettek a mikrobiológusok, az érzékszervek teszteléséhez színes és illatos kémcsövek álltak sorba.

Educatio 2014 - Élelmiszertudományi Kar
Educatio 2014 - Élelmiszertudományi Kar

Csak a harmadik napon voltam a helyszínen, de nagy tömeg forgott az arénában. Hullámokban érkeztek, sőt, volt pár visszatérő még előző napról is.

Educatio 2014 - Érdeklődő tömeg
Educatio 2014 - Érdeklődő tömeg

A kiállítás rendkívül sokszínűre sikerült. Volt, ahol motor szétszerelését és összerakását gyakorolhatták, láttam targonca szimulátor oktatóprogramot, karosszéria festő virtuális gyakorlatot, fegyver műszerész bemutatót. Az Audi és Mercedes-Benz is bemutatkozott, mint a hazai autóipar oszlopos tagjai.

Educatio 2014 - Mercedes-Benz
Educatio 2014 - Mercedes-Benz

Szép volt, jó volt. Remélem jövőre újra találkozunk.

 

comments powered by Disqus