Dr. Baranyai László, fénykép

Dr. Baranyai László

 

Evelin és Lajos esküvője

aug 18, 10:29, |

 

Augusztus elejére meghívást kaptam Evelin és Lajos esküvőjére. Egyedi meghívóval kedveskedtek mindenkinek, a borítékból kihúzott kártya még bábjátékot is előadott. A vendégfogadást a Szurdokpüspöki Fenyves Fogadóba szervezték. A menyasszony kikérése után innen mentünk át Gyöngyöspatára a templomi ceremóniára, majd ide tértünk vissza a mulatságra.

Esküvői képek

Majdnem mindenki fényképezőgéppel vagy legalább fényképezni képes okostelefonnal felfegyverkezve vett részt az esküvőn. Én meghívott fotósként (is) két Nikon vázat és három objektívet vittem (24 mm f/2.8, 50 mm f/1.8 és 17-50 mm f/2.8). A környék nagyon szép és igazán hangulatosra sikerült a menyasszony-vőlegény fotózása Hollókőn. Összesen több, mint 1600 képet készítettem, amelyekből az albumba kevéssel több, mint 400 képet válogattam. A fényképezést nem kilóra mérik, de nyilvánvalóan kell választék, amiből összeállítható az eskövői album. Utólag látszik a letöltött képeken, hogy ki grimaszol vagy hunyorog, esetleg valami belóg ami akkor fel sem tűnt. A szerkesztéshez jól jött a Corel AfterShot Pro 3 program, kézreálló munkamenetet biztosított. Az elkészült album nyitó lapja:

Esküvői DVD album
Esküvői DVD album

Az érdeklődők az ifjú pártól kérhetik el az albumot. A menyasszony már meg is osztott pár fényképet Facebook oldalán. Néhány részlet ízelítőnek:

Kézenfogva Hollókő ófaluban
Kézenfogva Hollókő ófaluban

és

Menyasszony és vőlegény Hollókő ófaluban
Menyasszony és vőlegény Hollókő ófaluban

Szép és hangulatos esküvő volt. Mostanra remélem mindenki kipihente magát, az ifjú pár is. Ezúton ismét sok boldogságot kívánok nekik!